گروسی: ایران در حال حاضر دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران محکوم است نتانیاهو: به ترامپ گفتم چراغ سبز بدهی یا نه به ایران حمله می‌کنم پوتین: از اهداف نظامی خود در اوکراین کوتاه نخواهیم آمد آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند

استقرار رادار پیشرفته فرانسوی در خاک عراق

بنا بر اعلام نیروی هوایی عراق، یک رادار فرانسوی GM۴۰۰ که از شرکت«تالس» تحویل گرفته شده، وارد فاز عملیاتی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، نیروی هوایی عراق برای خرید چهار رادار از شرکت «تالس» قرارداد امضاء کرده و این رادارها به مرور قرار است وارد عراق شده و عملیاتی شوند.

 رادار GM۴۰۰ یک رادار AESA (آرایه فازی) سه بعدی پیش اخطار EW است و در باند S فعالیت می‌کند. همچنین این رادار بردی معادل ۵۰۰ کیلومتر داشته و قادر به کشف انواع موشک‌های بالستیک، کروز و انواع هواپیماها، جنگنده‌ها و پهپادها است.

طبق این گزارش، رادار GM۴۰۰  یک بمب افکن و یا یک جنگنده را از برد ۴۵۰ کیلومتری و یک موشک کروز را از برد ۲۵۰ کیلومتری رهگیری می‌کند و همچنین از توان اسکن تا ارتفاع ۳۰ کیلومتری از سطح زمین برخوردار است.

 رادار GM۴۰۰ این قابلیت را دارد که گروه بزرگی از اهداف را به طور همزمان ره‌گیری کند. برای راه‌اندازی دستی آن یک خدمه چهار نفره نیاز است و از سوی دیگر قابلیت راه اندازی از دور را نیز دارد.

عراق و فرانسه قراردادهای متعددی در حوزه نظامی امضاء کرده‌اند. در این راستا در فوریه گذشته سرلشکر «قاسم آل محمدی» فرمانده نیروی زمینی عراق از قصد این کشور برای خرید سامانه‌های توپخانه‌ عالی با دقت بالا و همچنین سامانه‌های تسلیحاتی مجهز به دید شب از فرانسه خبر داده بود.

نیروی هوایی عراق نیز به نوبه خود به دنبال جنگنده رافال فرانسوی است. «محمدرضا الحیدر»، رئیس کمیته امنیتی و دفاعی پارلمان عراق، در سپتامبر ۲۰۲۱ فاش کرد که عراق و پاریس قراردادی را برای این نوع جنگنده امضا کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار